Utstyrssentralen

Utstyrssentralen er et tilbud til alle innbyggere som bor i Evje og Hornnes kommune om lån av utstyr til ulike aktiviteter. Både privatpersoner, barnehager, skoler, lag og foreninger kan låne utstyr.

Logoen til Utstyrssentralen Evje og Hornnes - Klikk for stort bilde

Åpningstider

Tirsdag kl. 10:00-12:00

Slik låner du utstyr

Bestill utstyr på e-post: utstyrssentralen@e-h.kommune.no

  • Skriv hvilken størrelse du trenger på utstyret (skisko, slalomsko, skøyter, hjelm) 
  • Skriv lengden til den som skal låne utstyret, ved lån av ski og staver, både langrenn og slalom.
  • Skriv ditt navn og telefonnummer 

Vi behandler bestilling av utlån fortløpende. Du får svar på e-post om utstyret er ledig og når det er klart for henting.

Henting og levering av utstyr

Utstyr hentes og leveres i Utstyrssentralens åpningstider i Verksvegen 4A. Gå inn på baksiden av bygget - mot lekeplassen på Furuly.

Låne til flere forskjellige aktiviteter?

Du kan låne til én aktivitet av gangen. Dette er fordi vi skal kunne låne ut til flest mulig, og at utstyret skal være mest mulig i bruk. Men, det er lov til å spørre. Har du en god grunn, kan det av og til være mulig å låne mer.

Kan barn låne utstyr på egenhånd?

Det må være en myndig person (over 18 år) med bostedsadresse i Norge som er ansvarlig for lånet, men det er mulig for større barn og ungdom uten at ansvarlig myndig person er med. Den myndige personen er da ansvarlig låntaker, og ungdommen som skal låne registreres som medlåntaker. Ansvarlig låntaker må vise legitimasjon, eller skrive under på en fullmakt, som vises til betjeningen i Utstyrssentralen. Den ansvarlige for lånet får alltid en bekreftende e-post når medlåntaker låner utstyr, og det blir opplyst om når utstyret skal leveres tilbake.

Her finner du Utstyrssentralen

Besøksadresse: Verksvegen 4A, 4735 Evje.